Missie en visie

Freelance schrijver, influencer en vrouw met een passie. Ik ben een lifestyle blogger die schrijft over mijn eigen leven, mindset, gezondheid, vrouwelijke energie en alles wat met vrouw zijn te maken heeft. Ik deel Waar ik van houd, hoe ik denk, wat ik doe en wat mijn favoriete producten en bezigheden zijn. En dat alles met de intentie om anderen te helpen, inspireren en soms ook een lach op het gezicht te toveren.

Waarom Instagram?

Ik kan mijn passie voor schrijven gebruiken om mijn volgers in alles wat ik leer en meemaak, mee te nemen en hen lessen mee te geven, waar ik veel aan heb gehad in mijn leven. 

Instagram alleen al levert me maandelijks +/- 100 nieuwe klanten aan voor één van mijn bedrijven of activiteiten

Ik krijg per dag zo'n 50 reacties op mijn stories en/of privé berichten. Tevens houden 4k mensen me dagelijks in de gaten via instagram stories. Dat is een grote gemeenschap die in dagelijks mag inspireren, helpen en/of goed gevoel geven over zichzelf. Daar ben ik onwijs trots op!

Ik word geregeld gevraagd voor interviews of als schrijver door bloggers, online -en (af en toe) offline -magazines. Wil jij me interviewen of een gastblog op je site / magazine? Get in touch!

Mediakit (in english)

In de mediakit vind je alle belangrijke cijfers en samenwerking mogelijkheden. 

Contact

 

Jip Isabel de Jongh

E-mail: info@dekrachtigevrouw.com

Adres: op aanvraag

  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle

Praktijk De Krachtige Vrouw

KVK: 64043134

Haarlem

© 2020 by Jip Isabel