REVIEWS

Wat zeggen anderen?

Basic consult - Rochelle Piet

voor

na 4 weken

na 8 weken

Basic consult - Mariel Heidemans

Waarvoor kwam je bij Jip op consult?
Nadat ik gestopt ben met de pil veel last van PMS en uitblijven van menstruatie. Tevens het gevoel dat al langere periode mijn hormonen uit balans waren.

Wat waren je doelen (waar je aan wilde werken)?
Inzicht krijgen in de oorzaak van de klachten en kijken naar oplossingen hiervoor. En mijn menstruatie weer op gang helpen.

 

Hoe heb je het intake consult ervaren?
Fijn! Jip is lief, meedenkend, flexibel en legt veel achtergrondinformatie uit, waardoor je ook veel leert en begrijpt over je hormonen.

 

Heb je resultaten/ je doelen bereikt en waren deze zoals verwacht?
Grotendeels wel! Ik voel me beter,  meer energie, betere huid, betere slaapkwaliteit en minder last van PMS. Aan het tweede deel gaan we nog werken samen.

Algemene review:

Heel erg blij met dit besluit! Ik heb een beter inzicht in hoe mijn hormonen werken en heb eerlijk gezegd er nooit bij stil gestaan hoeveel voordelen dit met zich mee brengt. Jip kan veel dingen verklaren en op die manier kun je er ook mee aan de slag. Ze denkt ook mee en houdt rekening met je wensen en behoeftes, zodat je het advies ook zo makkelijk mogelijk kan toepassen in je leefsituatie. Echt een aanrader als je last hebt van PMS of andere hormonale klachten, maar ook als je simpelweg meer uit jezelf wil halen. Thanks a lot!!

Workshops/cursussen

Celeste Postus

De cursus was precies wat ik hoopte dat het zou zijn! Door Jip haar enthousiasme weet ze je nieuwsgierigheid te maken, maar vooral ook te motiveren om hier daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Zo'n breed onderwerp weet ze op een duidelijke, verhelderende manier over te brengen. Ik heb veel zin om hiermee aan de slag te gaan!

Anoniem

Ik raad deze cursus aan iedereen aan! Eigenlijk zou iedere vrouw dit als basispakketje al moeten krijgen op jonge leeftijd. In 7 dagen tijd ga je door verschillende belangrijke onderwerpen heen rondom het vrouw zijn, waardoor je na de cursus meer bewust zult zijn van je cyclus en ook de handvaten hebt om te leven naar je cyclus. En Jip's enthousiasme zet ook zeker aan om dit te doen! ;)

Ilse Weijer

De cursus was volledig, begrijpelijk en nuttig. Door de concrete handvatten kan je gelijk aan de slag. Door de prettige stem, duidelijke uitleg en pakkende filmpjes was het elke dag weer ‘een feestje’

Marielle Markgraaff

Jip heeft zicht hier duidelijk in verdiept! Ze deelt haar eigen ervaring en vertelt alle informatie in makkelijke taal. Ze combineert body (hoe ziet het er daar beneden uit, hoe werkt je lichaam), mind, lifestyle (stress...) en food (de invloed daarvan op je hormonen en dat is nou juist belangrijk! Naast informatie krijg je ook handige tips en oefeningen.

  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle

Eindhoven

© 2018 by Jip Isabel