REVIEWS

Wat zeggen mijn cliënten?

Jill Muijers - Basic pakket

Korte update Jill.jpg
Before & after Jill Muijers.jpeg

Na 4 weken

Voor

Rochelle Piet - Basic pakket

Review-consult-de-krachtige-vrouw-rochel
Voor-foto-consult-de-krachtige-vrouw-roc

voor

na-foto-consult-de-krachtige-vrouw-roche

na 4 weken

Rochelle-review-resultaat-8-weken.jpg

na 8 weken

Mariel Heidemans - Basic pakket

Heel erg blij met dit besluit! Ik heb een beter inzicht in hoe mijn hormonen werken en heb eerlijk gezegd er nooit bij stil gestaan hoeveel voordelen dit met zich mee brengt. Jip kan veel dingen verklaren en op die manier kun je er ook mee aan de slag. Ze denkt ook mee en houdt rekening met je wensen en behoeftes, zodat je het advies ook zo makkelijk mogelijk kan toepassen in je leefsituatie. Echt een aanrader als je last hebt van PMS of andere hormonale klachten, maar ook als je simpelweg meer uit jezelf wil halen. Thanks a lot!!

Daniëlle Brus - Basic pakket

Jip weet erg goed uit te leggen waar zij denkt dat het probleem vandaan komt en hoe je er mee aan de slag kan. Hierdoor begrijp je ook waarom je met bepaalde dingen aan de slag moet. Ze stelt je daarnaast super op je gemak waardoor er een fijn en open gesprek ontstaat. Ik heb in 5 weken ontzettend veel resultaat geboekt (meer dan verwacht!) en mijn eigen lijf leren kennen, en weet nu goed hoe ik zelf deze stijgende lijn door kan zetten. Jip is een fantastische consulent. Dit had ik veel eerder moeten doen!

Lindsey Strijbosch - Begeleidingspakket

Ik heb blij dat ik hieraan begonnen ben, mijn hormonen waren voor mijn gevoel uit balans en door een paar kleine aanpassingen die ik goed uitgelegd heb gekregen van Jip merk ik al super veel verschil. Zodra ik merk dat ik weer uit balans raak en even een oppepper nodig zal ik zeker weer contact opnemen met Jip😁

Fleur - Basic pakket

Jip is betrokken, werkt zorgvuldig en is aandachtig tijdens de consulten. Het plan van aanpak is overzichtelijk en duidelijk zodat je weet waar je moet beginnen. Ik merk dat ik meer energie heb en dat ik wat lekkerder in mijn lijf zit, omdat ik wat gewicht ben verloren. Mijn cyclus moet nog wel regelmatig worden en of mijn weerstand verbeterd is, is nu nog te vroeg om te zeggen. Maar mijn resultaten zijn boven verwachting! En ik ga zeker nog even door om de meest gewenste resultaten te krijgen. Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren! :)

Naomi Dulos - Basic pakket

Ik was geswitcht van anticonceptie. Ik ging van de pil naar een koperspiraal. Ik kwam er toen achter hoeveel schade de pil eigenlijk had veroorzaakt. Daarom ben ik voor hulp naar Jip gegaan.

 

Het plan van aanpak dat ik na het intake consul kreeg ervaardde ik als erg gemakkelijk eigenlijk. Jip had al zoveel voor mij uitgezocht en klaargezet dat ik het alleen maar hoefde door te lezen. 

 

Ontzettend blij dat ik de stap heb genomen om bij Jip in consult te gaan. Jip heeft mij veel kennis en informatie bijgebracht over mijn gezondheid en hoe de hormonen in mijn lichaam werken.

Christel van den Bogaart - Begeleidingspakket

Na mijn keuze om te stoppen met de pil stond ik een beetje met mijn handen in het haar omdat ik niets wist wat me te wachten stond. Mijn cyclus kwam meteen weer op gang waardoor ik dus ook vrijwel meteen klachten kreeg. Ik volgde Jip al een hele tijd en dacht yep, bij haar moet ik zijn! En wat ben ik blij dat ik die stap heb gezet. En ik ga niet zeggen dat het meteen beterde hoor want dat mag ook gezegd worden ik heb echt wel een strijd gevoerd met vele momenten van twijfel of ik er wel goed aan deed. Maar Jip had altijd wel bemoedigende woorden en als het me echt weer een hoog zat en ik dit mailde kreeg ik ook super fijn mailtjes terug met tips, tricks en vooral door haar woorden de kracht om door te zetten. Nu na zo'n 5 maanden te zijn gestopt kan ik zeggen dat het langzaam de goede kant op lijkt te gaan. Ik merk echt dat er duidelijk steeds meer balans komt. De heftige klachten die ik had zijn minder geworden (helemaal weg nog niet 100% maar dat is oké) en ik geef het nu gewoon lekker de tijd. Ook op mentaal vlak (door hormonen voelde ik me vaak wat depri) merk ik dat dit echt wel stabieler aan het worden is. It takes time dat heb ik wel geleerd, en daarnaast ben ik zoveel wijzer nu over hoe het werkt en wat je zelf allemaal kan doen om je cyclus en hormonen in balans te brengen en houden.

Linda Hermans - Begeleidingspakket

Jip is een fijne vrouw, die goed snapt wat je als klant nodig hebt en goed luistert naar hulpvraag. Vanuit daar gaat ze stap voor stap met je aan de slag om zo tot het hoofddoel te komen. Ik kwam bij haar voor meer balans in verschillende aspecten, zoals voeding, slaap, stresslevel. Mijn slaap is over het algemeen beter nu en ik ben flink afgevallen (in combinatie met weight watchers).

WORKSHOPS/CURSUSSEN

Celeste Postus

De cursus was precies wat ik hoopte dat het zou zijn! Door Jip haar enthousiasme weet ze je nieuwsgierigheid te maken, maar vooral ook te motiveren om hier daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Zo'n breed onderwerp weet ze op een duidelijke, verhelderende manier over te brengen. Ik heb veel zin om hiermee aan de slag te gaan!

Anoniem

Ik raad deze cursus aan iedereen aan! Eigenlijk zou iedere vrouw dit als basispakketje al moeten krijgen op jonge leeftijd. In 7 dagen tijd ga je door verschillende belangrijke onderwerpen heen rondom het vrouw zijn, waardoor je na de cursus meer bewust zult zijn van je cyclus en ook de handvaten hebt om te leven naar je cyclus. En Jip's enthousiasme zet ook zeker aan om dit te doen! ;)

Ilse Weijer

De cursus was volledig, begrijpelijk en nuttig. Door de concrete handvatten kan je gelijk aan de slag. Door de prettige stem, duidelijke uitleg en pakkende filmpjes was het elke dag weer ‘een feestje’

Marielle

(The greenguide NL)

Jip heeft zicht hier duidelijk in verdiept! Ze deelt haar eigen ervaring en vertelt alle informatie in makkelijke taal. Ze combineert body (hoe ziet het er daar beneden uit, hoe werkt je lichaam), mind, lifestyle (stress...) en food (de invloed daarvan op je hormonen en dat is nou juist belangrijk! Naast informatie krijg je ook handige tips en oefeningen.