Valencia here we come! (6 maanden vertoeven in España)

Mijn ticket is geboekt! Jawel, gister heb ik mijn enkeltje gekocht. Wat betekent dat het Valencia avontuur nu dus écht gaat beginnen. En omdat ik heel veel vragen krijgen over wat ik en Kevin daar gaan doen, leek het me slim om een kort blogje erover te schrijven.

Waarom Valencia?

Kevin vliegt 16 januari naar España en 20 januari om 17:30 vertrekt mijn vliegtuig! Gister kregen we te horen dat we een appartement hebben dus werd het tijd om de tickets te boeken. Samen gaan we 6 maanden (samen)wonen in Valencia, isn't that exciting?


Maar waarom gaan we eigenlijk naar Valencia? Nou.. Mijn boyfriend is na jaren prof. basketbal, twee en een half jaar geleden een studie gestart en zit nu in zijn derde jaar. Het tweede halfjaar van dit jaar moet hij een minor doen en hij heeft begin 2018 akkoord gekregen voor een minor in de prachtige Spaande stad Valencia!


Ikzelf was toentertijd minder gaan werken ivm mijn whiplash en verplicht weer voor mezelf begonnen en dat gaf/geeft me de kans om mee te gaan! Aangezien ik online werk, kan ik mezelf omtoveren tot een soort digitalnomad en werken waar en wanneer ik wil. Dus deze kans kon/kan ik natuurlijk niet laten schieten!


Wat gaan we doen in de prachtige stad?

Kevin moet elke dag zo'n 2 a 3 colleges volgen en naast dat heeft hij nog steeds zijn eigen lifestyle business.


Ik zelf blijf vooral online werken en hoop de komende maanden nog een aantal samenwerkingen (die goed bij mijn merk en bedrijf passen) te kunnen aangaan zodat jullie van mijn blog(s) en Instagram kunnen blijven genieten! Daarnaast komen er nog wat E-books aan, waar ik vol enthousiasme aan het werk ben/aan ga werken. (houd me in de gaten hiervoor en #supportjegirl haha :P)


Anyways, uiteraard gaan we alles wat we in Valencia (en de steden eromheen) doen en meemaken met jullie delen!


In Augustus komen we (waarschijnlijk) terug naar kikkerland. Tenzij le BF bijvoorbeeld een afstudeer stage in Valencia vindt (ik ben hem aan het aansporen haha!) Maar wees vooral niet bang. Ondanks dat ik niet in NL ben, blijf ik gewoon in het Nederlands bloggen. Hooguit komt er hier en daar een keer een engels (of Spaans? even goed oefenen xD) Instagram tekstje voorbij. Maar Nederland blijft mijn main focus.


That's it for now! Wanneer ik aankom in España en de koffer uitgepakt zijn, krijg je uiteraard een home-tour.


Adios Amigos!


Praktijk De Krachtige Vrouw

KVK: 64043134

Gierstraat, Haarlem

Tel: 0639860201

  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 by Jip Isabel