top of page

De Krachtige Vrouw staat voor de kwetsbare doch zo krachtige energie van de vrouw, in elke vorm en staat van zijn. Elke vrouw heeft deze onuitputtelijke bron van vrouwelijke energie in zich. Er bestaat dus ook geen enkele niet-krachtige vrouw op deze planeet. We willen zoveel mogelijk vrouwen hier aan herinneren en zoveel mogelijk vrouwen helpen goed voor deze kracht, hun levensenergie, hun magische cyclus en voortplantingsstelsel te zorgen.

 

Een gezond vrouwenlichaam, een sterke mindset en een liefdevolle blik naar onszelf en de wereld is namelijk het begin van het ontwikkelen van een tribe vol vrouwen die in hun kracht durven te staan en de wereld gaan veranderen.

IMG_3892.JPG

Over Jip Isabel 

Jip Isabel de Jongh

Jip gelooft onwijs is de kwetsbare doch zo krachtige energie van de vrouw, in elke vorm en staat van zijn. Vrouw hebben namelijk een onuitputtelijke bron van vrouwelijke energie in zich en er bestaat dus ook geen enkele ‘niet' krachtige vrouw op deze planeet. Met haar werk probeert ze dan ook zoveel mogelijk vrouwen hier aan te herinneren. Ze wil ze in hen kracht zetten door ze opnieuw te verbinden met hen levensenergie en magische cyclus en goed voor hen vrouwenlichaam te zorgen. Hopelijk kan ze jou met haar passies en levenswijze inspireren alles uit jouw eigen leven en kracht te halen. Because woman, you’re worth it!

DSC09575.jpg

SAMENWERKEN?

In mijn mediakit vind je alle belangrijke cijfers en samenwerking mogelijkheden. 

1.png

Een greep uit de merken waarmee Jip al heeft samengewerkt.

bottom of page