Over

Toen ik 21 was, zat ik vast in een -op z’n zachts gezegd- ongezonde relatie. Ik bevond me toentertijd π‘Ήπ’π’„π’Œ π’ƒπ’π’•π’•π’π’Ž. Ik voelde me depressief, onaantrekkelijk en dacht oprecht dat ik geen liefde waard was. Mijn zelfvertrouwen was met elke grap die hij over me maakte, met elke belediging die hij naar me toe worp en elke vrouw met wie hij vreemd ging, steeds een beetje verder de grond in gestampt. Tot het moment dat ik me daar permanent verkeerde. Nog nooit in mijn leven heb ik zo ver van mezelf af gestaan. Was ik zo vervreemd van mijn eigen kracht en zelfvertrouwen. En na de zoveelste keer, stopte ik met vechten. Ik ging er niet meer tegenin in. Ik ging over in een fight or flight modus en koos om te vluchten. Te vluchten uit de echte wereld. Ik keerde volledig naar binnen, want als ik me afsloot voor de rest, kon niemand me pijn doen. Het uitte zich in onzekerheid op werk, op school, in mijn eigen kunnen, in communiceren en eigenlijk op elk vlak.

 

Maar niemand kon er iets aan doen. De enige persoon die dit kon aanvechten, was ikzelf. 

 

Een jaar later maakte hij het uit (iets wat ik zelf niet durfde te doen) en op dát moment, ontwaakte ik uit mijn safe-zone. Alsof ik voor eerst de zon zag opkomen. Alsof ik gereboot werd. Er viel een ongelofelijke last van mijn schouders en de leegte die schuilde in mijn ogen werd weer gevuld met leven. Op dat moment zwoer ik mezelf, dat ik nooit en te nimmer iemand mijn kracht, mijn zelfvertrouwen en levenslust zou laten afpakken.

 

En niet alleen dat heb ik waargemaakt, ik heb mezelf in de afgelopen jaren weten te overstijgen en ben de krachtigste en meest authentieke versie van mezelf (tot nu toe). En dat is iets wat ik wil voor élke vrouw. Ik gun niemand het gevoel dat hij of zij geen liefde waard is. En hierdoor startte mijn reis, om elke vrouw te laten inzien hoe mooi en krachtig haar lijf, haar kwetsbaarheid en haar wezen in haar volledigheid is. Wanneer ze struggled, wanneer ze onzeker is, wanneer ze op haar best, maar ook op haar slechts is.

Jip Isabel

De Krachtige Vrouw

De Krachtige Vrouw staat voor de kwetsbare doch zo krachtige energie van de vrouw, in elke vorm en staat van zijn. Elke vrouw heeft deze onuitputtelijke bron van vrouwelijke energie in zich. Er bestaat dus ook geen enkele niet-krachtige vrouw op deze planeet. We willen zoveel mogelijk vrouwen hier aan herinneren en zoveel mogelijk vrouwen helpen goed voor deze kracht, hun levensenergie, hun magische cyclus en voortplantingsstelsel te zorgen.

 

Een gezond vrouwenlichaam, een sterke mindset en een liefdevolle blik naar onszelf en de wereld is namelijk het begin van het ontwikkelen van een tribe vol vrouwen die in hun kracht durven te staan en de wereld gaan veranderen.

Waarom de focus op het vrouwenlichaam?

'Ik ben over dit onderwerp gaan schrijven omdat ik het afgelopen jaar heb gemerkt wat voor onwijs groot taboe er nog rust op de onderwerpen: Menstruatie, vagina, baarmoeder en anticonceptie. Ik ben van mening dat we hier meer over moeten praten en persoonlijke verhalen moeten delen, om van elkaar te leren en betere keuzes te kunnen maken op het gebied van onze gezondheid.

Daarnaast heb ik geleerd wat voor ongelofelijke kracht we kunnen putten uit onze vrouwelijke essentie. En onze cyclus -onze natuur- speelt daar een grote rol in. Dus waarom mezelf niet onderdompelen in de wereld van vrouwelijke gezondheid en vrouwelijke essentie? Om vervolgens alles wat ik ontdek, te delen om andere vrouwen weer te leren in hun kracht te staan!'

​

Jip schrijft vooral vanuit haar persoonlijke ervaring en gevoel en doet veel onderzoek naar de zaken die te maken hebben met vrouwelijke gezondheid en naar de onderwerpen waar ze veel vragen over krijgt van haar volgers op Instagram (39.6k volgers)

1 februari jl. lanceerde ze haar eerste E-book dat valt binnen het onderwerp en gaat over de menstruele cyclus. 'Ik deelde op Social Media dat ik al een aantal maanden mijn menstruele cyclus aan het tracken was. En buiten het feit dat weinig vrouwen weten dat hun cyclus meer is dan een paar dagen ongesteld worden, wilde ik het delen omdat ik veel vragen kreeg over hoe je jouw cyclus kunt tracken en waarom ik dit eigenlijk doe. Ik besloot het daarom op papier te zetten. Echter, waar ik dacht dat het een simpele guide met wat tips zou worden, is het een heel E-book van 61 pagina's geworden haha. Het onderwerp is gewoon té interessant om niet volledig uit te lichten.'

  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle

Eindhoven

© 2018 by Jip Isabel