Mandy Stephanie

Naam:

Mandy Stephanie Vonk

Leeftijd:

25

Woonplaats:

Alphen aan den Rijn, Nederland

Relatie:

Single

Achtergrond:

-  Verpleegkundige

-  Cardiac care unit specialisatie

-  Voedingsdeskundige

Hobby's:

Kokkerellen en bakken!

-  Sporten

-  Wandelen

-  Ik vind tekenen heel erg leuk en ik ben mezelf nu ook keyboard aan         het leren spelen!

Favoriete foods:

Ik denk dat toch wel echt Indonesisch en één plek waar ik het eten echt mega lekker vind de vegan junkfoodbar in Amsterdam, elke keer als ik daar kom, ga ik echt rollend naar huis!

Over mij

Super tof dat ik Jip mag ondersteunen in het bereiken en inspireren van vrouwen door het schrijven van gastblogs. Ik wil met jullie mijn kennis delen om zo het beste uit jezelf te kunnen halen en zo helemaal jezelf kunt zijn. Daarnaast deel ik een stukje kennis op het gebied van voeding, balans en lifestyle. Elke vrouw zou zich energiek, fit en fabulous mogen voelen! Maar eerst zal ik mij maar eens aan jullie voorstellen..
 

Dus.. wie ben ik?


Hoi! Mijn naam is Mandy Stephanie en ik ben 24 jaar oud. 
Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan en sport is één van mijn passies. Ik vind het belangrijk om gezond van binnen en buiten te blijven. Daar ontstond mijn tweede passie namelijk de helende werking van voeding. 

 

Al vanaf jonge leeftijd help ik graag mijn medemens en ben ik uiteraard de zorg in gegaan. In 2010 ben ik de opleiding tot verpleegkundige gaan volgen. Na 4 jaar behaalde ik mijn diploma en ben ik naar Aruba vertrokken, waar ik een jaar in het ziekenhuis heb gewerkt. Dit was een geweldige ervaring en ik heb ontzettend veel geleerd. Bij terugkomst in Nederland ben ik gaan detacheren in de zorg en wilde ik meer met voeding gaan doen. Ik ben een thuisstudie voedingsdeskundige gestart en dat sloot perfect aan op de kennis die ik al had. 
Daarnaast wilde ik mij ook verder specialiseren in de zorg en dat heb ik gedaan. In 2017 ben ik de CCU (cardiac care unit ofwel hartbewaking) specialisatie gaan doen. Deze opleiding heb ik in december 2018 afgerond. 

 

Nu ik weer wat meer vrije tijd heb wil ik mijn kennis over voeding en sport verder gaan uitbreiden met een nieuwe thuisstudie orthomoleculaire voeding. 

Door middel van mijn blogs wil ik je leren wat voeding kan doen voor je gezondheid en wil ik je inspireren met lekkere recepten en ideeën voor in de keuken. Ook deel ik leuke en interessante blogs op het gebied van balans en lifestyle. Naast mijn eigen website mag ik nu ook gaan gastbloggen voor Jip wat ik ontzettend tof vind. Ik wil je inspireren, motiveren en helpen om de beste versie van jou als krachtige vrouw te kunnen zijn.
 

Liefs, Mandy 

Vind mij hier:

  • Instagram - White Circle
  • Blogger - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle

Eindhoven

© 2018 by Jip Isabel