Jip Isabel

Naam:

Jip Isabel de Jongh

Leeftijd:

26

Woonplaats:

Valencia, Spanje

Opleiding:

Fontys Sporthogeschool

Relatie:

Taken by the best!

Achtergrond:

-  Afgestudeerd sport en beweegdeskundige

-  Personal (fitness)trainer en voedingscoach (2015-2018)

-  Hoofdredactrice online magazine Freshhh.nl (2016-2018)

Hobby's:

-  Schrijven (natuurlijk!) en lezen

-  Dansen (zowel in de dansschool als in mijn woonkamer)

-  Sporten/fitness/Yoga

-  Havermelk cappuccino's drinken met vriendinnen

-  Friends herhalen en herhalen en herhalen

-  Planners kopen en lijstjes maken van.. ja, eigenlijk alles

Favoriete foods:

Def. de Gnocchi van San Tomasso, de vegan burger van Yecla33 en mijn home made protein banana bread en smoothiebowls!

Over mij

Wie ben ik? Mijn naam is Jip Isabel, ik ben 26 jaar oud, opgegroeid in Eindhoven en nu twee en een half jaar woonachtig in Amsterdam. Ik ben afgestudeerd als HBO sport en beweegdeskundige en werk tegenwoordig als lifestyle blogger en 'vrouwen' influencer op verschillende social media kanalen. 

Schrijven is mijn passie en gebruik mijn blog om te schrijven over mijn interesse in vrouwelijke kracht, zelfliefde, mindset, het vrouwelijke geslachtsorgaan, alsmede meer persoonlijke onderwerpen.

Carriere verloop

In 2013 ontwikkelde ik een passie voor fitness en ben in dat jaar dan ook meer dan 15 kilo afgevallen. Fitness en voeding stonden vanaf dat moment op nummer 1 in mijn leven en in diezelfde tijd startte ik met mijn persoonlijke Instagram. Ik was toentertijd nog aan het afstuderen en gaf 4 keer per week streetdance lessen aan kinderen en tieners. Sporten en bewegen stonden die jaren altijd centraal in mijn leven en daar wilde ik uiteindelijk ook meer mee gaan doen en zo startte ik mijn aller eerste blog; isabellafit.nl.

 

Terwijl ik nog aan het afstuderen was, startte ik in 2015 mijn eerste eigen personal training bedrijf 'Isabella Fit' en ging stage lopen bij een personal trainer.  Ik werkte de maanden daarna fulltime als fitness en voeding coach en personal trainer en heb in diezelfde tijd twee bikini fitness wedstrijden gedaan.

In 2016 verhuisde ik naar Amsterdam. Ik stopte mijn eigen blog en startte hier -met twee compagnons- en hun online uitgeverij: Freshhh.nl en heb hier twee jaar lang als mede-eigenaar en hoofdredactrice aan gewerkt. In april 2018 besloot ik te stoppen omdat ik niet meer mijn voldoening haalde uit het schrijven over sporten, voeding en gezondheid. Ik besloot weer voor mezelf te gaan werken en zo ontstond jipisabel.nl

Tegenwoordig schrijf ik vooral over vrouwelijke energie, mindset, zelfliefde én het vrouwelijke geslachtsdeel en alles wat daarbij komt kijken. Ik merkte dat dit een onderwerp is waar nog veel taboe over heerst en vooral ook veel onwetendheid. ik besloot daarom om mijn blogs te weiden aan menstruaties, anticonceptie, hormonen, de cyclus, infecties, de baarmoeder etc. om vrouwen meer te leren en onderwijzen over hun eigen lichaam en prachtige voortplantingssysteem.

 

Tevens heb ik mezelf in boeken en onderzoeken gestort en heb ik mijn kennis op het gebied van hormoonwerking, systemen in het lichaam en (holistische) voeding uitgebreid en ben van plan (om het officieel te maken) een hormoon coach opleiding te volgen in het najaar. 

Vind mij hier:

  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle

Eindhoven

© 2018 by Jip Isabel