DSC09575.jpg

ONTWAAK
DE KRACHTIGE VROUW
IN JOU.

Hormoonconsulente,

Feminine energy mentor.

DSC09679.jpg

Praktijk

EMB-test & hormoonconsulten

Om je op en top vrouw te voelen en sterk in je schoenen te staan, moet zowel lichaam als geest in balans zijn. Ik help vrouwen als consulente dan ook graag bij het herstellen (of in balans houden van) hun hormonen.

DSC09262.jpg

Rising Phoenix

8 weken online mentor programma

Verbind met je vrouwelijke energie en kom dichter bij jouw authentieke en krachtige zelf. Wordt de vrouw die je in de essentie bent en leef eindelijk je leven zoals jij dit wil. Dát is waar we in Rising Phoenix op focussen. Want wat nou als je volledig in jouw vrouwelijke kracht leert staan?

DSC09636.jpg

My Cyclic Nature

Online-cursus

In deze online cursus duiken we in de wereld van hormonen en de menstruatiecyclus.
Daarnaast duiken in de topics (natuurlijke) anticonceptie, stress, voeding & training én behandelen we hoe je jouw cyclus in kaart kunt brengen.

Jip 3.jpg

PRAKTIJK

Om je op en top vrouw te voelen en sterk in je schoenen te staan, moet zowel lichaam als geest in balans zijn. Ik help vrouwen als consulente dan ook graag bij het herstellen (of in balans houden van) hun hormonen.

In mijn praktijk behandel ik verschillende problemen. Ik ben gespecialiseerd in vrouwen gezondheid; en dan met name de menstruatiecyclus en menstruatieklachten. Daarnaast help ik ook clienten in mijn praktijk met PCOS,  Endometriose, vruchtbaarheidsproblemen en (pre)menopauze klachten. Alsmede darmklachten, slecht slapen en de algehele leefstijl/gezondheid verbeteren, wat ook altijd van invloed is op onze algehele hormoonbalans.

FEMININE ENERGY MENTOR

Jaren lang heb ik me niet 'mezelf' gevoeld. Ik rende en vloog alle kanten op, zat midden in de ratrace van Amsterdam en geloofde dat ik gelukkig en succesvol zou worden als ik rationeel en stapsgewijs te werkt ging, zoveel mogelijk uren in mijn werk stopte, alle touwtjes in handen had, emoties uit de weg ging, het iedereen naar de zin maakte, zelfs ten kostte van mezelf en echt die 'Girlboss' & Independent Woman was. 

Dit resulteerde er echter in dat ik opgebrand was. Dat ik in een constante staat van stress en overleven stond, mijn lichaam er mee stopte en hormonen uit balans raakten. Dat ik de verkeerde mannen aantrok, emotionele uitbarstingen had, me onbegrepen en alleen voelde en totaal niet mezelf was.

Tot ik leerde over onze vrouwelijk essentie en wat voor power er schuilt in het werken met de mannelijke en vrouwelijke energie die in ons leeft.

En nu help ik andere vrouwen deze krachtige Feminine energie in zichzelf te vinden.

DSC09451-2.jpg