GATHERINGS

Vrouwencirkels & maancirkels

Voor vrouwen is het ontzettend waardevol om de maankalender te volgen en de verbinding met de maan aan te gaan.De maancyclus is namelijk het krachtige symbool voor de vrouwelijke cyclus. Zoals deze cyclus zich in ons lichaam afspeelt, zo voltrekt deze zich ook met het verschijnen en verdwijnen van de maan.Door de maancyclus te volgen en te gebruiken om je intenties te zetten, doelen te bewerkstelligen, en opnieuw te verbinden met je natuur en je sisters, leg je een natuurlijke verbinding met je vrouwelijke energie en kun je jouw -slapende- vrouwenkrachten wakker maken. 

Het geeft namelijk kracht als we mogen meebewegen met wie en wat we van nature zijn. Door de bijeenkomsten van een cirkel vrouwen af te stemmen op de maancyclus, worden we eraan herinnerd dat we daarmee verbonden zijn en dat bekrachtigd ons, als vrouw. Met onze vrouwenlichamen, met de natuurkrachten en met elkaar.

Wat is een maancirkel?

Een Maancirkel is een besloten cirkel van vrouwen die bij de maan bij elkaar komen. Tijdens deze bijeenkomsten verbinden wij ons met de natuur en haar krachten, met de energie van de maan en met ons diepere zelf. We doen een maanmeditatie, gaan journalen, delen onze verhalen, verlangens, lessen en gaan de verbinding van het zusterschap aan.

Elke maancirkel staat in het teken van de horoscoop waar de maan op dat moment in staat er daar zullen bijv. de rituelen en/of de journal opdrachten bij aangepast worden. 

VOLLE MAAN

cirkel

Uitleg over de kracht van de volle maan en het sterrenbeeld waar deze in valt.

 

Volle maan meditatie

 

Journaling opdracht

 

Vrouwencirkel (delen van    gedachten, verhalen etc.)

NIEUWE MAAN

cirkel

Uitleg over de kracht van de nieuwe maan en het sterrenbeeld waar deze in valt.

 

Nieuwe maan meditatie

 

Journaling opdracht

 

Vrouwencirkel (delen van    gedachten, verhalen etc.)

Jip-isabel-de-jongh-de-krachtige-vrouw-d

WOMAN GATHERING

MEMBERSHIP

Coming soon

Praktijk De Krachtige Vrouw

KVK: 64043134

Gierstraat, Haarlem

Tel: 0639860201

  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 by Jip Isabel