top of page

E-books

In 2016 schreef ik mijn aller eerste E-book: 'De Krachtige Cyclus'. Ondertussen is deze over de jaren aangepast en verbeterd en heb ik nog 2 andere guides ontwikkeld. Namelijk het werkboek én een hormoonproof eetplan.  Alle 3 de e-books kun je hier vinden en aanschaffen.

E-book 'De Krachtige Cyclus'

Een aantal jaar geleden was ik de connectie met mezelf en mijn vrouwelijke energie volledig kwijt. Leven naar mijn cyclus heeft me geholpen deze connectie terug te vinden. En sinds ik dat doe, voel ik me veel meer vrouw, veel meer mezelf en veel krachtiger. En dát gun ik JOU ook! Dus schreef ik een E-book waarin ik je leer:

Hoe onze vrouwelijke cyclus nou eigenlijk écht in elkaar zit. Hoe je jouw eigen cyclus trackt en leert kennen en hoe je kunt zorgen dat je minder menstruatie klachten ervaart.

Wat een positieve en negatieve invloed heeft op je cyclus en hoe leven naar je cyclus je jou kan re-connecten met je lichaam.

17,95

1.png

9,95

Werkboek 'De Krachtige Cyclus'

In dit werkboek heb ik alles verwerkt wat ik zelf graag wilde hebben in een planner. Natuurlijk wilde ik anderen deze tools ook aanbieden, want buiten de dagen van je cyclus, kun je hierin nog veel meer bijhouden. Zoals je symptomen en temperatuur, maar ook je self care rituelen. Je kunt jouw workouts en voeding per fase inplannen en reflecteren op je verlopen cyclus, want welke self care was súper effectief in welke fase en welke niet zo..? en hoe voelde je je na bepaalde workouts of voeding?

 

Ik heb hem zo proberen in te richten dat je een goed overzicht krijgt over de verloop van je menstruatiecyclus én hoe jijzelf zoveel mogelijk kunt inspelen op de maandelijkse schommelingen in je hormonen. 

Werkboek 'De Krachtige Cyclus'

1.png

8,88

7 dagen hormoonproof eten - vegetarisch

(vega, gluten en koemelk vrij)

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn 'hormoonproof' voedingsplan. Of het nu puur is voor inspiratie of juist omdat je hormonale klachten ervaart, je bent onwijs welkom en ik hoop dat je in dit plan vindt waar je naar opzoek bent.

Het plan is ontstaan omdat ik in mijn praktijk 'De Krachtige Vrouw' een heleboel clienten help met het herstellen van hun hormoonbalans en er op het gebied van voeding, altijd nog een heleboel te winnen valt.

Echter, vinden clienten het vaak lastig om hun voeding aan te passen en als extra tool bied ik ze soms een voorbeeld voedingsplan aan. Dat plan wordt ontzettend goed ontvangen omdat ze deze als inspiratie kunnen gebruiken of omdat ze het plan kunnen volgen en daarom zelf niet hoeven na te denken over wat ze wel en niet kunnen eten op een dag (terwijl ze hier ondertussen over leren).

Ik wilde anderen deze mogelijkheid ook graag bieden. Want ik merk dat heel veel mensen het moeilijk vinden hun voeding 'hormoonproof' te maken. Want waar moet je dan in hemelsnaam beginnen?

LOS

17,95

1.png

9,95

1.png

8,88

BUNDEL

1.png
1.png

van 36,78voor 30,- 

bottom of page