Over mij

Wie ben ik? Mijn naam is Jip Isabel, ik ben 25 jaar oud, opgegroeid in Eindhoven en nu twee en een half jaar woonachtig in Amsterdam. Ik ben afgestudeerd als HBO sport en beweegdeskundige en werk tegenwoordig als lifestyle blogger en 'vrouwen' influencer op verschillende social media kanalen. 

Schrijven is mijn passie en gebruik mijn blog om te schrijven over mijn interesse in vrouwelijke kracht, zelfliefde, mindset, het vrouwelijke geslachtsorgaan, alsmede meer persoonlijke onderwerpen.

Carriere verloop

In 2013 ontwikkelde Jip een passie voor fitness en ben in dat jaar dan ook meer dan 15 kilo afgevallen. Fitness en voeding stonden vanaf dat moment op nummer 1 in mijn leven en in diezelfde tijd startte ik met mijn persoonlijke Instagram. Ik was toentertijd nog aan het afstuderen en gaf 4 keer per week streetdance lessen aan kinderen en tieners. Sporten en bewegen stonden die jaren altijd centraal in mijn leven en daar wilde ik uiteindelijk ook meer mee gaan doen en zo startte ik mijn aller eerste blog; isabellafit.nl.

 

Terwijl ik nog aan het afstuderen was, startte ik in 2015 mijn eerste eigen personal training bedrijf 'Isabella Fit' en ging stage lopen bij een personal trainer.  Ik werkte de maanden daarna fulltime als coach en personal trainer en heb in diezelfde tijd twee bikini fitness wedstrijden gedaan.

In 2016 verhuisde ik naar Amsterdam. Ik stopte mijn eigen blog en startte hier -met twee compagnons- en hun online uitgeverij: Freshhh.nl en heb hier twee jaar lang als mede-eigenaar en hoofdredactrice aan gewerkt. In april 2018 besloot ik te stoppen omdat ik niet meer mijn voldoening haalde uit het schrijven over sporten, voeding en gezondheid. Ik besloot weer voor mezelf te gaan werken en zo ontstond jipisabel.nl

Tegenwoordig schrijf ik vooral over vrouwelijke energie, mindset, zelfliefde én het vrouwelijke geslachtsdeel en alles wat daarbij komt kijken. Ik merkte dat dit een onderwerp is waar nog veel taboe over heerst en vooral ook veel onwetendheid. ik besloot daarom om mijn blogs te weiden aan menstruaties, anticonceptie, de cyclus, infecties, de baarmoeder etc. om vrouwen meer te leren en onderwijzen over hun eigen lichaam en prachtige voortplantingssysteem. En dit alles doe ik onder de hashtag #poeniepraat ;)  

Mediakit (in english)

In de mediakit vind je alle belangrijke cijfers en samenwerking mogelijkheden. 

  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle

Eindhoven

© 2018 by Jip Isabel