ONTWAAK

DE KRACHTIGE VROUW

IN JOU.

Hormoonconsulente,

Feminine energy expert & coach


Let op: vanaf Juli werk ik alleen nog maar met het opsturen van de test naar jou thuis en doe ik een video-call intake.

Tot die tijd kun je nog langkomen in de praktijk voor de test afname.

JipIsabel-internetres-67.jpg

PRAKTIJK

Om je op en top vrouw te voelen en sterk in je schoenen te staan, moet zowel lichaam als geest in balans zijn. Ik help vrouwen als consulente dan ook graag bij het herstellen (of in balans houden van) hun hormonen.

In mijn praktijk behandel ik verschillende problemen. Ik ben gespecialiseerd in vrouwen gezondheid; en dan met name de menstruatiecyclus en menstruatieklachten. Daarnaast help ik ook clienten in mijn praktijk met PCOS,  Endometriose, vruchtbaarheidsproblemen en (pre)menopauze klachten. Alsmede darmklachten, slecht slapen en de algehele leefstijl/gezondheid verbeteren, wat ook altijd van invloed is op onze algehele hormoonbalans.

Ook ben ik afgestudeerd als sport en beweegdeskundige en werk heb ik al een flink aantal jaren ervaring als personal fitness trainer en voeding coach. Ik help mensen dan ook met meer bewegen een gezonde levensstijl creëren.

FEMININE ENERGY EXPERT

Jaren lang heb ik me niet 'mezelf' gevoeld. Ik rende en vloog alle kanten op, zat midden in de ratrace van Amsterdam en geloofde dat ik gelukkig en succesvol zou worden als ik rationeel en stapsgewijs te werkt ging, zoveel mogelijk uren in mijn werk stopte, alle touwtjes in handen had, emoties uit de weg ging, het iedereen naar de zin maakte, zelfs ten kostte van mezelf en echt die 'Girlboss' & Independent Woman was. 

Dit resulteerde er echter in dat ik opgebrand was. Dat ik in een constante staat van stress en overleven stond, mijn lichaam er mee stopte en hormonen uit balans raakten. Dat ik de verkeerde mannen aantrok, emotionele uitbarstingen had, me onbegrepen en alleen voelde en totaal niet mezelf was.

Tot ik leerde over onze vrouwelijk essentie en wat voor power er schuilt in het werken met de mannelijke en vrouwelijke energie die in ons leeft.

JipIsabel-internetres-65.jpg

Volg me op Instagram